Ajankohtaista

 • DOMINO BM-artikkeli

  Festool laajentaa Domino-järjestelmää

  Kestävät kehys-, runko- ja suoraliitokset teet joustavasti ja nopeasti Festoolin erinomaisella Domino-järjestelmällä.
  Mitä tulee tehdä, jos sänky ei mahdu kokoamisen jälkeen enää oven läpi? Tämä ongelma ratkaistu, koska nyt liitokset voidaan irrottaa.
  Toukokuussa BM-ammattilehti kertoi Festoolin irrotettavista kulma- ja suoraliitosheloista.
 • Graffititaidetta Rotexilla

  Graffiteja voi tehdä muutenkin kuin vain maalisuihkulla. Philipp Schwingeler tekee niitä puusta ja valmistaa näin vaikuttavia veistoksia.
  Tärkeä osa hänen taiteellista luomisprosessiaan on hionta, sillä juuri graffiteissa on tärkeää ylettyä työstämään myös vaikeapääsyisiä kohtia.
  Näin Philipp Schwingelerin taide tekee hänestä erinomaisen ehdokkaan Rotexin testaukseen. "Koivusta tulee E" -projektissa Rotex pystyi osoittamaan erinomaiset ominaisuutensa.
  Festool Puhdasmuotoinen
 • Barbara Austel Festool

  Barbara Austelin ja Dr. Christian Rolfsin haastattelu

  Huonekaluvalmistusalan "möbelfertigung Handwerk-Spezial" -lehden tekemässä erikoishaastattelussa Barbara Austel ja Dr. Christian Rolfs kertovat, millä strategioilla Festool-yhtiö menestyy, mihin se investoi keskipitkällä aikavälillä, mitä rajoja akkuteknologiaan liittyy ja miten digitalisoituminen muuttaa liiketoimintaa.
  Tässä numerossa Barbara Austel, yrityksen johtokunnan jäsen ja Festo-perustajan Gottlieb Stollin lapsenlapsi, ja Dr. Christian Rolfs, TTS AG:n johtokunnan puheenjohtaja, kuvaavat Festoolin yli 90-vuotisen menestystarinan.
 • Messut

  Tästä pääset suoraan kaikkiin messuajankohtiimme. Lisätietoja
 • Festool-tilaisuudet

  Tilaisuudet

  Tästä pääset suoraan jälleenmyyjäkumppaniemme Roadshow- ja esittelytilaisuuksien ajankohtiin. Lisätietoja