Korkealaatuiset työkalut kiinteällä kuukausihinnalla.

Sisältäen korjauskustannus- ja varkaustakuun 36 kk.

Haluatko tietää enemmän?

Lue lisää Festool Business Lease -esitteestämme.

Kaikki Festool-koneet ovat osa Festool Business Leasea.
Yksityiskohtaiset tiedot uudesta konseptista löytyvät Festool Business Lease -esitteestä, jonka voit tilata osoitteesta: info@festool.fi

I vår broschyr hittar du all information om Festool Business Lease, inklusive verktygspaket, produkter och prisexempel.

Lue Festool Business Lease -esitteemme online-versiona >>

Kysymyksiä ja vastauksia

Mikä Festool Business Lease on?
Festool Business Lease on konsepti käsityöammattilaisille antaen heille mahdollisuuden käyttää markkinoiden parhaita työkaluja alhaisilla, kiinteillä kustannuksilla. Korjaus- ja varkaustakuu sisältyy 36 kk:n ajan, edellyttäen, että työkalut ovat takuurekisteröity Festoolin verkkosivuilla. 36 kuukauden jälkeen asiakas voi ostaa työkalut alhaisella jäännösarvolla. Festool-tuotteiden leasing toteutetaan yhteistyössä rahoitusyhtiön ja Festoolin jälleenmyyjien kanssa.

Business Lease-konsepti koostuu 36 kuukauden rahoituksesta yhdistettynä SERVICE all-inclusive -järjestelmään.

Mitkä työkalut sisältyvät Festool Business Leaseen?
Kaikki työkalut voidaan hankkia leasing-sopimuksella, mikäli jälleenmyyjäsi tarjoaa Festool Business Lease -palvelua. Lisätietoja omalta jälleenmyyjältäsi.

Kuka rekisteröi työkalun?
Jälleenmyyjä rekisteröi työkalun ennen toimitusta sinulle. HUOM! Käyttäjänä sinun on tarkistettava, että rekisteröinti on tehty. Kaikki asiakkaat, jotka rekisteröivät työkalunsa, saavat SERVICE all-inclusive palvelun, myös ilman Festool Business Leasea.

Mitä teen, jos työkalu on korjattava?
Jälleenmyyjäsi on yhteydessä Festoolin asiakaspalveluun ja toimittaa heille huollettavan koneesi täytetyn huoltolomakkeen kera.  Korjaus on veloitukseton, eikä rahoitusyhtiö ole mukana korjausprosessissa.

Korjauskustannukset, jotka eivät kuulu SERVICE All-inclusive-takuun piiriin, katsotaan erillisesti Festoolin ja loppukäyttäjän välillä. Tämä koskee esimerkiksi työkalujen vaurioitumista, joka on aiheutunut vääränlaisesta käytöstä tai huolimattomuudesta. SERVICE all-inclusive takuuehdot löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.festool.fi/service.

Miten „100% tyytyväinen tai rahat takaisin“ toimii Festool Business Lease -konseptissa?
Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa työkalusi jälleenmyyjälle 15 päivän kuluessa. Jälleenmyyjäsi on yhteydessä Festoolin asiakaspalveluun ja palauttaa koneen huolellisesti täytetyn lomakkeen. Palautuksen johdosta toimitusta ei ole hyväksytty ja näin ollen Festool Business Lease -sopimus ei ole astunut voimaan.

Mitä teen, jos työkalu varastetaan?
Tee poliisille rikosilmoitus ja ota yhteyttä jälleenmyyjääsi. Jälleenmyyjä ottaa yhteyttä Festoolin asiakaspalveluun. Jälleenmyyjä toimittaa Festoolille täytetyn varkaustapaus-lomakkeen rikosilmoituksen kanssa. Uusi työkalu lähetetään jälleenmyyjälle, mistä voit noutaa koneen 100€:n omavastuuosuutta vastaan. Rahoitusyhtiöllä ei ole minkäänlaista osaa varkaussuojan hallinnassa.

Mitä tapahtuu 36 kuukauden kuluttua?
Rahoitusyhtiö lähettää lopullisen laskun jäännösarvosta sinulle.

Kuka päättää hinnan?
Jälleenmyyjä päättää koneiden myyntihinnan.

Onko Festool Business Leaselle jokin vähimmäismäärä?
Kyllä. Rahoitusyhtiöllä on 800€:n arvoinen vähimmäismäärä.

Voivatko kaikki asiakkaat vuokrata?
Festool Business Lease koskee yrityksiä eikä yksityishenkilöitä. Rahoitus edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä rahoitusyhtiöltä.

Kuka vastaa vuokrasopimuksesta?
Jälleenmyyjäsi ja rahoitusyhtiö toimivat yhteistyössä. Festool tarjoaa SERVICE all-inclusive-takuun työkalun
takuurekisteröinnin suorittaneille asiakkaille.