Varaosat

Etsitkö varaosaa?

Tärkeä varaosien käyttöä koskeva huomautus

Kaikki Festool-työkalut tulisi korjauttaa laatu- ja turvallisuussyistä vain valtuutetuissa korjaamoissa. Suosittelemme tilaamaan huollon suoraan meiltä.

Lisätietoja

Laki määrää, että kotelon jokaisen avauskerran jälkeen on tehtävä "turvallisuustarkastus ammattijärjestön DGUV-määräysten 3 ja 4 ja direktiivin DIN VDE 0701/0702 mukaan". Tämän saa tehdä vain erikoiskoulutettu sähköasentaja.
Monissa tapauksissa asianmukaiseen korjaukseen tarvitaan lisäksi erikoistyökaluja. Muista, että takuu raukeaa, jos työkaluun on tehty luvattomia korjausyrityksiä. Siksi korjaustöitä ei tule tehdä itse.

Linkki PROTOOL-sähkötyökalujen varaosaluetteloon >>

 

Etsi ja tilaa varaosia

Työkaluusi sopivan varaosan löytämiseksi ilmoita meille koneen tyyppi ja osanumero (T-nro). Nämä tiedot saat työkalun laitekilvestä ja takuuasiakirjoista. Voit tilata varaosat puhelimitse varaosien myyntiosastoltamme numerosta 010 229 51111. Toimitusaika on yleensä 1-2 arkipäivää tilauksesta lukien.2 

Varaosaluetteloon
  1. Paikallispuhelun hinnalla Suomen lankaverkosta
  2. Varaosaluettelossa ilmoitetut hinnat ovat voimassa Suomen ja hinnastossa mainitun ajan. Tämä hinnasto korvaa kaikki aikaisemmat hinnastot. Vain tilausversiossa ilmoitetut hinnat sitovat tarjoajaa – pidätämme oikeuden erehdyksiin. Kaikkiin hintoihin lisätään lakimääräinen alv sekä lähetys- ja pakkauskulut.