Kaiken kattava huolto

Festool korjaa työkalusi.

Kaiken kattava huolto

Olemme ulkoistaneet takuuhuoltomme kokonaisuudessaan 1.6.2020 alkaen. Huoltoliikekumppaneinamme toimivat tästä eteenpäin Sähköhuolto Tissari Oy sekä Sähkö-Mesta Oy. 

Huoltoliikekumppanimme korjaavat työkalusi nopeasti ja perusteellisesti. Myönnämme asennetuille varaosille 1 vuoden takuun. Huoltoliikekumppanimme eivät pelkästään korjaa työkalua, vaan myös huoltaa, tarkastaa ja säätää sen. All-inclusive-takuun puitteissa huolto on lisäksi kolmen ensimmäisen vuoden ajan maksuton.1 


 • Kaiken kattava Festool-huolto

  Kaiken kattavan huollon yksityiskohdat

  Huollon tilausta ja suoritusta koskevia tietoja. Lisätietoja
 • Varaosat

  Varaosat

  Varaosia koskevia ohjeita ja tietoja. Lisätietoja

Kaiken kattavan Festool-huollon tarjoamat edut

Viallinen työkalu kannattaa lähettää mieluiten huoltoliikekumppanillemme korjattavaksi.

 • Nopea ja helposti tilattava huolto

  Helppokäyttöinen ja nopea

  MyFestool-tililläsi pystyt yhdellä silmäyksellä tarkistamaan työkalujesi takuuajat. Tiedotamme sinulle säännöllisesti sähköpostitse tai tekstiviestillä huoltotyön tilasta.
 • Kattavat tiedot ja taidot

  Kattavat tiedot ja taidot

  Huoltoliikekumppaneidemme huippupätevät huoltoteknikkomme huoltavat työkalut ammattitaitoisesti ja tarkasti. Erikoisvarustetut korjaamot takaavat ensiluokkaisen huoltolaadun. Luonnollisesti käytämme vain alkuperäisiä varaosia, jotka ovat heti käytettävissämme.
 • Sähköturvallisuustarkastus

  Normaalia kattavampi huolto

  Työkalusi analysoidaan, tarkastetaan ja huolletaan perusteellisesti. Korjauksen puitteissa sille tehdään aina myös DGUV/VDE:n mukainen sähköturvallisuustarkastus, joka vahvistetaan todistuksella.

Katsaus Festool-korjaamoon

 1. All-inclusive-takuu on voimassa 30 vuorokauden sisällä ostopäivästä rekisteröidyille Festool-työkaluille. Noudatamme Festoolin takuuehtoja, jotka voit katsoa nettiosoitteesta www.festool.fi/huoltoehdot.