Kaiken kattava huolto

Festool korjaa työkalusi.

Kaiken kattava huolto

Korjaamme työkalusi nopeasti ja perusteellisesti. Saat työkalun viipymättä taas käyttöösi. Myönnämme asennetuille varaosille 1 vuoden takuun. Me emme pelkästään korjaa työkalua, vaan myös huollamme, tarkastamme ja säädämme sen. Ammattitaitoinen huoltopalvelumme huoltaa työkalusi perusteellisesti ja nopeasti. All-inclusive-takuun puitteissa huolto on lisäksi kolmen ensimmäisen vuoden ajan maksuton.1 

 • Kaiken kattava Festool-huolto

  Kaiken kattavan huollon yksityiskohdat

  Huollon tilausta ja suoritusta koskevia tietoja. Lisätietoja
 • Varaosat

  Varaosat

  Varaosia koskevia ohjeita ja tietoja. Lisätietoja

Kaiken kattavan Festool-huollon tarjoamat edut

Viallinen työkalu kannattaa lähettää mieluiten meille korjattavaksi.

 • Nopea ja helposti tilattava huolto

  Helppokäyttöinen ja nopea

  MyFestool-tililläsi pystyt yhdellä silmäyksellä tarkistamaan työkalujesi takuuajat. Tiedotamme sinulle säännöllisesti sähköpostitse tai tekstiviestillä huoltotyön tilasta.
 • Kattavat tiedot ja taidot

  Kattavat tiedot ja taidot

  Omat huippupätevät huoltoteknikkomme huoltavat työkalut ammattitaitoisesti ja tarkasti. Erikoisvarustettu korjaamomme takaa ensiluokkaisen huoltolaadun. Luonnollisesti käytämme vain alkuperäisiä varaosia, jotka ovat heti käytettävissämme.
 • Sähköturvallisuustarkastus

  Normaalia kattavampi huolto

  Työkalusi analysoidaan, tarkastetaan ja huolletaan perusteellisesti. Korjauksen puitteissa sille tehdään aina myös DGUV/VDE:n mukainen sähköturvallisuustarkastus, joka vahvistetaan todistuksella.

Katsaus Festool-korjaamoon

 1. All-inclusive-takuu on voimassa 30 vuorokauden sisällä ostopäivästä rekisteröidyille Festool-työkaluille. Noudatamme Festoolin takuuehtoja, jotka voit katsoa nettiosoitteesta www.festool.fi/huolto