All-inclusive-takuu 

Tehokkuutta työhösi

Tärkeää tietoa!

 

1.1.2021 alkaen voit rekisteröidä työkalusi all-inclusive-takuun vain henkilökohtaisesti omalle MyFestool-tilillesi. Huomioithan, että jälleenmyyjäsi ei voi enää huolehtia takuurekisteröinnistä puolestasi.

 

All-inclusive-takuu.

Hyödy all-inclusive-takuun kaiken kattavista huoltopalveluista. Kun teet uuden Festool-työkalun online-rekisteröinnin 30 päivän sisällä ostopäivästä lukien, sille myönnetään kaiken kattava takuu kolmeksi vuodeksi. Siksi voit keskittyä kaikkein tärkeimpää: omaan työhösi.1

Rekisteröi työkalu nyt
 • Kaiken kattava korjauskustannussuoja

  Kaiken kattava korjauskustannussuoja.

  Nopea, perusteellinen ja ilmainen kolmen ensimmäisen vuoden ajan. Korvaamme jopa tyypilliset kuluneet osat, myös akut ja akkulaturit ovat suojattu.2
 • Uusi kone varkaustapauksessa.

  Kolmen ensimmäisen vuoden ajan saat varkaustapauksessa tilalle uuden tuliterän koneen vain pientä omavastuuosuutta vastaan.
  Uusi kone varkaustapauksessa
 • Alkuperäiset varaosat varmasti

  Alkuperäiset varaosat varmasti.

  Pidämme kaikkia koneesi varaosia vähintään 10 vuotta valikoimassamme. Mikäli varaosaa ei kuitenkaan löydy, saat uuden, vastaavan koneen korvaukseksi.
 1. All-inclusive-takuu on voimassa 30 vuorokauden sisällä ostopäivästä rekisteröidyille Festool-työkaluille. Noudatamme Festoolin takuuehtoja, jotka voit katsoa nettiosoitteesta www.festool.fi/huoltoehdot.
 2. "Kaiken kattava huolto" koskee myös akkuja ja akkulatureita. Se ei kata muiden kulutustarvikkeiden ja lisävarusteiden vaurioita, itsepurettuja laitteita, epäasianmukaisesta käytöstä syntyneitä vikoja, ei-alkuperäisten lisätarvikkeiden tai varaosien käytön takia syntyneitä vahinkoja tai jatkuvasti kuluttavaa, teollista käyttöä. Korjaamme viat, korjauskustannussuoja ei kata koneen säännöllistä huoltoa.