Usein esitettyjä kysymyksiä, jotka koskevat all-inclusive-takuuta

All-inclusive-takuuta koskevia kysymyksiä ja vastauksia

Tässä ovat usein esitetyt kysymykset ja niiden vastaukset.

  All-inclusive-takuu

  Mitä all-inclusive-takuu tarkoittaa?
  Uusi Festool-työkalusi on suojattu kolmen ensimmäisen vuoden ajan kattavalla all-inclusive-takuulla, joten voit keskittyä kaikkein tärkeimpään: omaan työhösi. Hyötyäksesi "kaiken kattavan korjauskustannussuojan", "uusi kone varkaustapauksessa -takuun", "alkuperäiset varaosat varmasti -takuun" ja "tyytyväinen tai rahat takaisin -takuun" kaikista eduista sinun täytyy tehdä työkalun maksuton rekisteröinti 30 päivän sisällä ostopäivästä lukien.

  Miten voin rekisteröidä työkalun all-inclusive-takuun piiriin?
  Voit rekisteröidä työkalun 30 päivän sisällä ostopäivästä lukien netissä tai pyytää jälleenmyyjää tekemään rekisteröinnin puolestasi.

  Onko all-inclusive-takuu maksullinen? 
  Ei, all-inclusive-takuu sisältyy työkalun ostohintaan ja siksi se on sinulle täysin ilmainen. Ainoa vaatimus: Sinun täytyy rekisteröidä työkalu 30 päivän sisällä ostopäivästä lukien all-inclusive-takuun piiriin.

  Saanko vahvistuksen tekemästäni all-inclusive-takuun rekisteröinnistä?
  Kyllä, lähetämme sinulle rekisteröinnin jälkeen takuutodistuksen. Jos rekisteröit työkalun itse, saat todistuksen sähköpostitse. Jos jälleenmyyjä tekee rekisteröinnin puolestasi, saat todistuksen joko sähköpostitse (jos sähköpostiosoitteesi on tallennettu asiakastietokantaamme) tai tavallisessa kirjeessä. Pidä tämä todistus hyvässä tallessa, jotta voit tarvittaessa esittää sen takuuvaatimuksen yhteydessä.

  Koskeeko all-inclusive-takuu kaikkia Festool-tuotteita?
  All-inclusive-takuu koskee kaikkia Festool-työkaluja ja tiettyjä muita tuotteita. Mikäli tuotteen voi rekisteröidä all-inclusive-takuun piiriin, sen mukana toimitetaan all-inclusive-takuukortti asianomaisen Systainer-salkun tai pahvipakkauksen sisällä. Lisäksi voit katsoa myös kotisivustomme tuotteidemme toimintakuvauksesta, onko rekisteröinti kyseisen tuotteen osalta mahdollista.

  Kaiken kattava korjauskustannussuoja.

  Mitkä osat ja viat tämä takuu kattaa?
  Materiaali- ja valmistusvirheet, kaikki vara- ja kulutusosat (etenkin hiiliharjat, kuulalaakerit, kumimansetit, akut, akkulaturit, tiivisterenkaat, sähköjohdot ja kytkimet) sekä huoltoon tarvitun työajan.

  Saanko huollon yhteydessä kustannusarvion?
  All-inclusive-takuun ansiosta voit jättää jäähyväiset kustannusarvioille ja huoltolaskuille kolmen ensimmäisen vuoden ajaksi. Ainoa vaatimus: Sinun täytyy rekisteröidä työkalu 30 päivän sisällä ostopäivästä lukien all-inclusive-takuun piiriin. Takuun päätyttyä saat halutessasi kustannusarvion jokaisen huollon yhteydessä.

  Onko olemassa poikkeustapauksia, joita tämä takuu ei kata?
  Kyllä. Kyse on kuitenkin sellaisista poikkeustapauksista, jotka ovat helposti ymmärrettäviä, esim. jos työkalu rikotaan tahallaan tai työkalu on jatkuvassa teollisuuskäytössä. Nämä poikkeustapaukset on kuvattu takuuehdoissamme.

  Mitä takuuoikeuksia minulla on, jos en ole rekisteröinyt työkaluani all-inclusive-takuun piiriin?
  Työkalujen lakimääräinen takuu on ammattikäyttäjille 12 kk ja yksityishenkilöille 24 kk. Takuu kattaa materiaali- ja valmistusvirheet, jotka ovat olleet olemassa jo tuotteen toimitushetkellä. Muista, että lakimääräinen takuu ei kata kulumisvaurioita. Siksi sinun kannattaa ehdottomasti rekisteröidä työkalu all-inclusive-takuun piiriin. Rekisteröinti ei maksa sinulle mitään!

  Uusi kone varkaustapauksessa.

  Työkaluni varastettiin rakennustyömaalta/autosta. Saanko tästä huolimatta varastetun korvaavan uuden työkalun?
  Myös siinä tapauksessa että työkalu on varustettu autosta tai rakennustyömaalta, takuu on voimassa kolmen vuoden ajan ostopäivästä lukien ja saat uuden tuliterän työkalun 100 euron (alv 0 %) omavastuuta vastaan.

  Mitä minun tulee tehdä, jos työkaluni on varastettu?
  Sinun tulee ehdottomasti noudattaa voimassa olevia määräaikoja. Varastetusta työkalusta täytyy tehdä välittömästi rikosilmoitus poliisille. Toimita rikosilmoitus ja huoltotodistus 5 vrk sisällä jälleenmyyjälle. Tutkittuamme tapauksen lähetämme jälleenmyyjälle uuden työkalun. Voit noutaa sen 100 euron (alv 0 %) omavastuuta vastaan liikkeestä.

  5 vrk määräaika on jo ohi. Saanko tästä huolimatta uuden työkalun?
  Valitettavasti ei! Voimme tarjota sinulle tämän takuuedun vain, jos noudatat ilmoittamiamme määräaikoja.

  Ovatko all-inclusive-takuun kaikki edut voimassa myös uudessa työkalussa, jonka olen saanut varastetun tilalle?
  Varastetun korvaavan uuden työkalun all-inclusive-takuu on voimassa varastetun työkalun jäljellä olevan takuuajan. Ts. jos ostamasi työkalu varastetaan esim. kahden vuoden kuluttua, varastetun korvaava uusi työkalu saa all-inclusive-takuun vielä yhdeksi vuodeksi. Tässä tapauksessa teemme puolestasi rekisteröinnin ja lähetämme sinulle myös uuden huoltotodistuksen. Koska varkaussuoja myönnetään työkalulle vain yhden kerran, tämä etu ei koske varastetun tilalle saamaasi uutta työkalua.

  Alkuperäiset varaosat varmasti.

  Mitä tapahtuu, jos varaosaa ei ole enää saatavilla 10 vuoden sisällä?
  Takaamme, että pidämme vähintään 10 vuoden ajan varaosia saatavilla työkalun valmistuksen päätyttyä. Jos emme pysty kuitenkaan pitämään tätä lupausta, saat korvauksesi uuden tuliterän sähkötyökalun ilmaiseksi.

  Eikö työkaluuni ole enää saatavilla varaosia 10 vuoden varaosatakuun päätyttyä?
  Pidämme monien tuotannosta poistettujen työkalujen varaosia saatavilla huomattavasti 10 vuotta pidempään.

  Tarvitsen varaosan. Mitä minun täytyy tehdä?
  Työkaluusi sopivan varaosan löytämiseksi ilmoita meille koneen tyyppi ja osanumero (T-nro). Nämä tiedot saat työkalun laitekilvestä sekä takuuasiakirjoista. Kun haluat tilata tietyn varaosan, ota meihin yhteyttä.

  Tärkeä varaosien käyttöä koskeva huomautus:
  Huomaa, että kaikki Festool-työkalut korjataan laatu- ja turvallisuussyistä vain valtuutetuissa korjaamoissa. Suosittelemme tilaamaan huollon suoraan meiltä. Laki määrää, että kotelon jokaisen avauskerran jälkeen on tehtävä "turvallisuustarkastus ammattijärjestön DGUV-määräysten 3+4 ja direktiivin DIN VDE 0701/0702 mukaan". Tämän saa tehdä vain erikoiskoulutettu sähköasentaja. Monissa tapauksissa asianmukaiseen korjaukseen tarvitaan lisäksi erikoistyökaluja. Muista, että takuu raukeaa, jos työkaluun on tehty luvattomia korjausyrityksiä. Siksi korjaustöitä ei tule tehdä itse.

  Tyytyväinen tai rahat takaisin.

  Mitä minun täytyy huomioida hyötyäkseni tästä edusta?
  Ainoa vaatimus on, että rekisteröit työkalusi heti oston jälkeen all-inclusive-takuun piiriin. Sen jälkeen saat testata työkalua kaikessa rauhassa ja voit palauttaa sen 15 vrk sisällä ostopäivästä jälleenmyyjälle, jos kyseinen malli ei täytä odotuksiasi. Saat ostohinnan kokonaan takaisin.

  Takuuehdoissa lukee, että työkalussa saa olla vain lieviä käytön takia syntyneitä kulutusjälkiä. Mitä tämä tarkoittaa?
  Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden testata työkalujamme todellisissa käyttöolosuhteissa. Siksi saat testata työkalujamme perusteellisesti päivittäisissä töissäsi. Näin pystyt havaitsemaan nopeasti, täyttävätkö ne odotuksesi. Muista, että testaaminen jatkuvassa teollisuuskäytössä on kielletty. Työkalu on ehdottomasti palautettava kaikkien vakiovarusteiden kanssa alkuperäisessä pakkauksessaan.