Osta kampanja-aikana 1. heinäkuuta 2019 - 31. elokuuta 2019 Festool-työkalu, niin saat jopa 100 € Cashback-hyvityksen. Se käy helposti:

 • Osta työkalu jälleenmyyjältä

 • Lataa lasku TÄMÄN LINKIN kautta

  Pyydä Cashback nyt
 • Varmista itsellesi Cashback-hyvitys

Säästä 25 €, 50 € tai 100 €

Yleiskatsaus kaikista kampanjaan osallistuvista työkaluista sekä niiden tuotenumerot ja Cashback-hyvitykset

Huomaa: Tämä PDF sisältää yksinomaan nykyisen Festool-valikoiman. Luonnollisesti kampanjan piiriin kuuluvat myös kaikki sellaiset työkalut, joita voit mahdollisesti vielä ostaa jälleenmyyjältä. Täydellisen yleiskatsauksen näet painamalla yllä olevaa "Pyydä Cashback nyt" -painiketta.

Lataa (PDF)

All-inclusive-takuu

Tehokkuutta työhösi

Rekisteröinnin jälkeen myönnämme uudelle työkalullesi kolmen vuoden kaiken kattavan takuun: 1 

 • Kaiken kattava korjauskustannussuoja.2
 • Uusi kone varkaustapauksessa.
 • Alkuperäiset varaosat varmasti.
 • Tyytyväinen tai rahat takaisin.
 • Rekisteröi työkalu

  Festool Cashback -kampanjan ("kampanja") osallistumisehdot

  Osallistuessaan tähän kampanjaan asiakas hyväksyy nämä osallistumisehdot.

  1. Järjestäjä
  (1) Kampanjan järjestää Festool GmbH, Wertstr. 20, 73240 Wendlingen, Saksa, ("järjestäjä").
  (2) Kampanjan toteuttaa järjestäjän valtuuttama agentuuri marken mehrwert - brand added value AG, Julius-Hatry-Straße 1, 68163 Mannheim ("agentuuri“).

  2. Osallistumisoikeus
  (1) Kampanjaan saavat osallistua kaikki täysi-ikäiset henkilöt ja oikeushenkilöt, joiden kotipaikka on Suomessa ("kampanja-alue").
  (2) Kampanjaan eivät saa osallistua järjestäjän ja Tooltechnic OY:n jälleenmyyjät, niiden työntekijät, johtohenkilöt, edustajat, niiden tytäryhtiöiden työntekijät, eikä järjestäjän ja sen tytäryritysten työntekijät.

  3. Kampanja-aika
  (1) Loppuasiakkaat, jotka ostavat kampanja-aikana 1.7.2019 - 31.8.2019 kampanjatuotteen (katso kohta 4) kampanja-alueella olevalta jälleenmyyjältä ja jotka ilmoittautuvat viimeistään 13.9.2019 kampanjaan, saavat ostamastaan tuotteesta tietyn suuruisen hyvityksen ("Cashback") taulukon "Kampanjatuotteet" mukaan.
  (2) Kukin henkilö voi ilmoittaa enintään neljä kampanjatuotetta kampanjaan. Cashback-hyvityksen voi pyytää vain kerran per kampanjatuote tämän kampanjan puitteissa. Tulemme kontrolloimaan sähköpostiosoitteita, tuplaosoitteita ja tarkistusnumeroita. Kampanjaan saa osallistua korkeintaan 4 henkilöä per kotitalous/yritys. Osallistuja suljetaan välittömästi pois kampanjasta, jos havaitsemme näitä osallistumisehtoja loukkaavia moninkertaisia osallistumisia tai muita manipulointiyrityksiä.

  4. Kampanjatuotteet
  Cashback-hyvitykset maksetaan näiden osallistumisehtojen säännösten mukaan kampanjatuotelistassa (luettavissa nettiosoitteessa www.festool.fi/cashback) mainituille tuotteille ja listassa kyseiselle tuotteelle ilmoitetulla hyvityssummalla. Kampanjaan saa osallistua vain uudella tuotteella; käytetyt tuotteet on suljettu pois kampanjasta. Niin ikään leasing-tuotteet on suljettu pois kampanjasta.

  5. Osallistuminen kampanjaan
  (1) Ohjelmaan osallistuminen edellyttää, että loppuasiakas ilmoittaa 13.9.2019 mennessä kampanjan nettisivulla www.festool.fi/cashback seuraavat tiedot asianmukaisesti ja täydellisesti:
  - Osallistujan nimi ja osoite
  - Osallistujan sähköpostiosoite
  - Kampanjatuotteen tarkistusnumero
  - Skannattu tai valokuvattu kuva laskusta tai vastaavasta ostotodisteesta, josta näkee selvästi ostopäivämäärän ja tuotetunnuksen
  - Tilitiedot Cashback-hyvityksen maksamiseen (tilin omistaja, IBAN ja BIC)
  (2) Myyntiportaalin vahvistus tai kuitti eivät riitä ostotodisteeksi. Ostotodistus ei saa myöskään olla muun kuin osallistujan nimellä.
  (3) Jos Cashback-hyvitys on saajalleen veronalaista hyötyä, verojen maksaminen on vastaanottajan (loppuasiakkaan) vastuulla.
  (4) Osallistumisasiakirjat saatuaan agentuuri lähettää osallistujalle vastaanoton vahvistavan sähköpostiviestin. Jos agentuurilla on kampanjan toteutuksen suhteen jotakin kysyttävää, se saa ottaa yhteyttä osallistujaan sähköpostitse tai kirjeitse.
  (5) Kampanjaan osallistuminen evätään, jos annetut tiedot ovat myöhässä, lukukelvottomia, epätäydellisiä tai muuten virheellisiä.

  6. Cashback-hyvityksen maksaminen
  (1) Agentuuri huolehtii Cashback-hyvitykseen oikeutuksen tarkastamisesta sekä Cashback-hyvityksen maksamisesta osallistujan ilmoittamalle tilille.
  (2) Maksu tapahtuu viimeistään kuuden (6) viikon kuluttua täydellisten ja ajoissa lähetettyjen osallistumisasiakirjojen saapumisesta.
  (3) Jos osallistuja on ilmoittanut virheelliset pankkitiedot, hän ei voi vaatia uutta tilisiirtoa.
  (4) Oikeutusta Cashback-hyvitykseen ei voi siirtää toiselle. Hyvitystä ei voi vaatia käteisenä tai tuotteina.

  7. Velvollisuus hyvityksen takaisin maksamiseen, jos tuote palautetaan
  Jos kampanjaan ilmoitettu kampanjatuote palautetaan kuuden kuukauden sisällä jälleenmyyjälle, oikeus Cashback-hyvitykseen lakkaa. Aiemmin maksetut hyvitykset tulee maksaa takaisin.

  8. Tietosuoja
  (1) Järjestäjä ja agentuuri keräävät, tallentavat, käsittelevät ja käyttävät osallistujan tämän kampanjan puitteissa ilmoittamia tietoja yksinomaan kampanjan toteuttamiseen, kuten näissä osallistumisehdoissa on kuvattu. Osallistuja voi koska tahansa peruuttaa tämän henkilötietojen tallennus-, käsittely- ja käyttöluvan joko kirjeitse, osoite TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG, Wertstrasse 20, 73240 Wendlingen (Germany), tai sähköpostitse, nettiosoite data-protection@festool.com. Tässä tapauksessa kyseisen osallistujan tiedot poistetaan välittömästi – sen jälkeen hän ei voi valitettavasti enää osallistua kampanjaan.
  (2) Osallistujien henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, jollei sitä tarvita kampanjan toteuttamiseen.
  (3) Kampanjan päätyttyä osallistujien henkilötiedot poistetaan, paitsi jos laki vaatii säilyttämään niitä vielä määrätyn ajan. Jos osallistuja on kampanjan puitteissa merkinnyt hakasen mainos- ja infomateriaalin lähettämisluvan kenttään, TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG tai sen tytäryritykset käyttävät hänen henkilötietojaan näiden materiaalien lähettämiseen. Osallistuja voi koska tahansa peruuttaa mainos- ja infomateriaalien lähetysluvan – kielto astuu voimaan peruutusajankohdasta lähtien. Peruutus tulee lähettää osoitteeseen: TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG, Wertstrasse 20, 73240 Wendlingen (Germany) tai sähköpostitse nettiosoitteeseen data-protection@festool.com.

  9. Muita tietoja
  (1) Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden kampanjan muuttamiseen, täydentämiseen tai ennenaikaiseen lopettamiseen ilman ennakkoilmoitusta.
  (2) Näihin osallistumisehtoihin sovelletaan Saksan lakia. Niihin ei sovelleta kansainvälistä tavarakauppaa koskevaa UN-sopimusta (CISG). Kaikkien oikeusriitojen oikeudenkäyntipaikkana toimii yksinomaan järjestäjän kotipaikka.
  (3) Jos näiden osallistumisehtojen yksi tai useampi määräys on pätemätön tai muuttuu pätemättömäksi, se ei vaikuta muiden määräysten voimassaoloon.
  (4) Kampanja-aikana Cashback voidaan yhdistää myös 18V-akkukampanja.
  (5) Kampanjan toteuttamiseen liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä nettiosoitteeseen festool.cashback@markenmehrwert.com

  1. All-inclusive-takuu koskee kaikkia 30 vrk sisällä ostosta lähtien rekisteröityjä Festool-työkaluja. Noudatamme Festoolin takuuehtoja, jotka voit katsoa nettiosoitteesta www.festool.fi/huolto/takuuehdot.
  2. "Kaiken kattava korjauskustannussuoja" koskee myös akkuja ja akkulatureita. Se ei kata muiden kulutustarvikkeiden ja lisävarusteiden vaurioita, itsepurettuja laitteita, epäasianmukaisesta käytöstä syntyneitä vikoja, ei-alkuperäisten lisätarvikkeiden tai varaosien käytön takia syntyneitä vahinkoja tai jatkuvasti kuluttavaa, teollista käyttöä. Korjaamme viat, korjauskustannussuoja ei kata koneen säännöllistä huoltoa.