CT MINI ja MIDI

Kompakti, kätevä ja loppuun asti mietitty

Paras valinta matkatöihin: uudet imurit CT MINI ja MIDI

Compact MINI MIDI

Uudet kompaktin kokoiset imurit CT MINI ja MIDI

Pölynpoisto on tärkeää: se suojelee terveyttä, mahdollistaa siistin ja tarkan työskentelyn asiakkaiden luona ja takaa esteettömän näkyvyyden työstettävään pintaan. Myös helppo mukana kuljetus on ratkaisevan tärkeää. Siksi kompaktin kokoiset imurit ovat ihanteellinen valinta huolto- ja asennustöihin. Olipa kyse sitten verstaasta tai asiakkaiden luona tehtävistä töistä – aina kun edellytetään pölytöntä ja perusteellista työskentelyä. Näihin tehtäviin on suunniteltu uudet järjestelmäimurit CT MINI ja CT MIDI. Ne mahtuvat vaivattomasti jokaiseen autoon ja takaavat erittäin helpon kuljetuksen kompaktien mittojensa ja kevyen painonsa ansiosta. Lisäksi niissä on monia uusia huippuominaisuuksia, joilla pölyttömästä työskentelystä tulee entistä helpompaa ja mukavampaa.
Compact MINI MIDI
Uusien kompaktin kokoisten imurien yleiskatsaus
 • CTL MINI, Bluetooth yhteydellä

  CTL MINI I

  Kompaktin kokoinen imuri 10 l vetoisella säiliöllä. Pölyluokan L hyväksyntä ja varustettu sisäänrakennetulla Bluetooth®teknologialla.1

  Tuotteen lisätietoihin
 • CTL MIDI, Bluetooth yhteydellä

  CTL MIDI I

  Kompaktin kokoinen imuri 15 l vetoisella säiliöllä. Pölyluokan L hyväksyntä ja varustettu sisäänrakennetulla Bluetooth® teknologialla.

  Tuotteen lisätietoihin
 • CTM MIDI, Bluetooth yhteydellä

  CTM MIDI I

  Kompaktin kokoinen imuri 15 l vetoisella säiliöllä. Pölyluokan M hyväksyntä ja varustettu sisäänrakennetulla Bluetooth® teknologialla.

  Tuotteen lisätietoihin

Tuotteen lisätiedot

 • Sisäänrakennettu Bluetooth teknologia

  Varustettu Bluetooth® teknologialla

  Järjestelmäimurin automaattiseen käynnistykseen kauko-ohjaimella tai Bluetooth® akulla. Ei vaadi jälkivarustelua.

 • Varustettu kosketusnäytöllä

  Kosketusnäyttö

  Uudenlainen ja kätevä kosketusnäyttö kiertonuppia sijaan – helppo käyttö myös käsineillä ja lian yhteydessä. Imuri on käynnistyksen jälkeen heti automaattitilassa. 

 • Pölyluokka M

  M-luokan pölylaaduille

  Kompaktiluokan pölynimuri CTM MIDI pölyluokan M terveydelle vaarallisille pölylaaduille. Varustettu imuletkun automaattisella tunnistuksella. Sen avulla järjestelmäimuri säätyy automaattisesti oikealle letkun halkaisijalle. 

 • Imurin sisällä oleva letkunpidin

  Kaikki työvälineet hyvässä tallessa

  Sisäpuolen suuri letkunpidin on erinomainen säilytyspaikka sileälle imuletkulle ja se varmistaa turvallisen ja siistin kuljetuksen. Mitään osia ei roiku laitteen ulkopuolella.

 • Manuaalinen suodattimen puhdistus

  Manuaalinen suodattimen puhdistus

  Manuaalisella pääsuodattimen ja pölypussin puhdistuksella tukokset saa poistettua helposti. Tämä varmistaa erinomaisen imutehon ja mahdollistaa pölypussin maksimaalisen täyttöasteen.

 • Suodattimen vaihto

  Suodattimen vaihto ulkokautta

  Nopea, helppo ja ilman työkaluja tehtävä asennus.

Helppo ohjaus langattomalla yhteydellä.
Uudet kompaktin kokoiset imurit CTL MINI, CTL MIDI ja CTM MIDI on varustettu vakiona Bluetooth® teknologialla. Se mahdollistaa järjestelmäimurin vaivattoman kauko-ohjauksen:
Bluetooth kauko-ohjain

Kauko-ohjaimen välityksellä.

Lisää käyttömukavuutta, koska sinun ei tarvitse enää kävellä järjestelmäimurin luo.

Bluetooth kauko-ohjain

Bluetooth® akkujen välityksellä.

Saatavana 5,2 Ah:n ja 6,2 Ah:n malleina ja nyt myös erityisen kevyinä ja tehokkaina 3,1 Ah:n Ergo- ja 3,1 Ah:n Compact-versioina. Bluetooth® akut muodostavat langattoman yhteyden järjestelmäimuriin ja käynnistävät sen automaattisesti, kun kytket akkutyökalun päälle. 
Ajansäästö

Todellista ajansäästöä hiontatöissä.

Varsinkin akkuhiomakoneiden ja Bluetooth® Ergo-akkujen yhteydessä uudet imurimallit CT MINI ja MIDI osoittavat lyömättömät etunsa. Akku muodostaa langattoman yhteyden järjestelmäimuriin ja käynnistää sen automaattisesti, kun kytket akkuhiomakoneen päälle. Tämä varmistaa uskomattoman helpon kuljetuksen ja käytön rakennustyömaalla.
Ajansäästö
 1. Tavaramerkki Bluetooth® ja logot ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä, jotka omistaa Bluetooth SIG, Inc. ja joita TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG ja Festool käyttävät lisenssillä.