Luvut ja tiedot

Festool – perinteistään kiinnipitävä ja aina kasvu-uralla: Kaikki perinteistä perheyritystämme koskevat luvut, tiedot ja tosiasiat.

Kotiseutuaan rakastava - kotonaan koko maailmassa 
Olemme historiaamme rakastava yritys. Juuremme ovat svaabilaisten alppien juurella. Tarkemmin sanottuna: svaabilaisessa Wendlingenissä Neckarin varrella. Täällä sijaitsee myös yrityksemme pääkonttori. Muita tuotantolaitoksia meillä on 20 km päässä sijaitsevassa Neidlingenissä, Illertissenissä sekä Česká Lípassa Tšekinmaan pohjoisosassa. Maailmalla olemme edustettuna 68 maassa ja työllistämme yli 2700 työntekijää. Meillä on 25 maassa omat tytäryritykset – tuotteidemme vientiosuus on 76 prosenttia. Festool on TTS Tooltechnic Systems AG & Co.KG:n omistama merkki yhdessä Tanos-merkin kanssa.

Sähkötyökalumme: Tehty täyttämään korkeimmatkin vaatimukset
Vapaus ideoiden toteuttamiseen. Projektit ilman turhia keskeytyksiä tai seisokkeja. Huippunopeasti, huipputehokkaasti ja mahdollisimman helposti.. Nykyaikaisille sähkötyökaluille asetetaan monia erilaisia vaatimuksia. Työkalumme suunnitellaan täyttämään nämä korkeat vaatimukset. Niiden tehtävä on vakuuttaa asiakkaamme tehokkuudellaan, ergonomiallaan ja kätevyydellään. Näiden kaikkien kolmen ominaisuuden optimoimiseksi päähuomio on kohdistettu erinomaisen muotoilun ohella etenkin käyttäjille koituviin etuihin. Tämän voi tuntea käsittelyssä ja nähdä lopputuloksesta.
Monet työkaluistamme on palkittu vuosien varrella mm. iF Product Design Award -palkinnolla. Esimerkkinä FS-ohjainkisko, TSC 55 -upotussaha tai uusi SYSROCK-radiomme. Ja tästä olemme erityisen ylpeitä.

1846 asukasta, 20.000 kirsikkapuuta ja vuoden paras tehdas
Tehtaamme sijaitsee svaabilaisten alppien juurella, tarkemmin sanottuna Neidlingenissä. Tuotantolaitoksemme on 20.000 kirsikkapuun ympäröimällä idyllisellä alueella ja se on voittanut jo useita eri palkintoja: Neidlingenin tehdas on saanut esimerkiksi Produktion-ammattilehden palkinnon "Vuoden tehdas"-kilpailuluokassa, varsinkin Lean Management -konseptien toteuttamisen, toiminnan jatkuvan kehittämisen filosofian sekä korkean laatutason ansiosta.