Käyttökohteet

Pyrimme aina poikkeuksetta parhaaseen laatuun. Haluamme tarjota optimaalisia sähkötyökaluja ammattilaisille,
siksi keskitymmekin kokonaisvaltaisesti laadukkaisiin tuotteisiin.
   
 • Puuseppä

  Puuntyöstö ja puusepät

  Festool on puuntyöstöalan spesialisti. Olipa kyse sitten sahauksesta, jyrsinnästä, hionnasta, höyläyksestä tai imuroinnista – jo vuosikymmenien ajan Festool on tarjonnut kaikkiin ehdotonta tarkkuutta vaativiin puuntyöstötehtäviin täsmälleen sopivat,
  laadukkaat ja monipuoliset sähkötyökalut.
     
 • Puurakentaminen ja kirvesmiehet

  Kirvesmiehet rakentavat pitkäikäisiä kattoja, puutaloja, portaita ja julkisivuja. Ne tehdään parhaiten Festool-ammattityökaluilla. Olipa kyse sitten sahauksesta, porauksesta, ruuvauksesta, höyläyksestä, lovien sahauksesta, roilojen leikkauksesta yms., Festool tarjoaa ihanteellisen ratkaisun lähes jokaiseen puurakennustehtävään. Kestävät, voimakkaat ja tehokkaat työkalut – tarvittaessa myös akkukäyttöisinä 18 V:n järjestelmällä. Se vastaa tehokkaasti päivittäisiin haasteisiin kattotöissä, kattosaneerauksessa, puutöissä, julkisivutöissä ja portaiden rakennustöissä.

  Festool, kirvesmiehen työt
 • Maalausala ja maalarit

  Nopea työstöön, erilaisten alustojen valmisteluun tai moitteettomien pintojen tekoon. Olipa kyse sitten remontoinnista, sisärakentamisesta, lämpöeristystöistä tai asennuksesta, Festool tarjoaa maalarien kaikkiin tehtäviin optimaaliset ja laadukkaat työkalut. Näitä täydentävät yhteensopivat järjestelmätarvikkeet ja laadukkaat hiomatarvikkeet, jotka varmistavat entistä paremman tehokkuuden. Katso, kuinka säästät Festool-ratkaisujen avulla aikaa ja kustannuksia ja pystyt tekemään työt pölyttömästi.

 • Remontointi ja saneeraus

  Kuuluvatko vaativat remontti-, saneeraus- ja uudistusprojektien tehtävät työhösi? Siinä tapauksessa Festoolin sähkötyökalut ovat juuri sinua varten. Meillä on erikoisratkaisut todella vaikeisiin tehtäviin, räätälöitynä rakennusalan vaativille ammattilaisille. Saneerausjyrsimet erittäin nopeaan työstöön, kestävät ja ergonomiset vispiläkoneet ja luotettavat katkaisujärjestelmät laattojen ja luonnonkiven tarkkaan leikkaukseen. Kaikille käyttöratkaisuille ovat tyypillisiä niihin kuuluvat yhteensopivat lisätarvikkeet ja järjestelmäimurit, jotka takaavat pölyttömän ja terveellisen työskentelyn.

 • Festool, autoala

  Autoala

  Korkealaatuisten välineiden ja järjestelmien valmistajana pyrimme tarjoamaan automaalausalalle suunnattuja työpajoja, jossa ajoneuvojen valmistajat pääsevät työskentelemään oikeanlaisilla työkaluilla tuottaakseen täydellistä pinnanlaatua.