Uramahdollisuudet

Kiinnostaisiko ura Festoolilla?

Menestyksemme rakennuspalikat


Festool tunnetaan maailmanlaajuisesti osaavasta henkilöstöstä, josta tällä hetkellä 16 työskentelee Suomessa. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla ja myyntimme toimii valtakunnallisesti. Useilla paikkakunnilla työskentelevät myyjämme varmistavat alueellisen toiminnan ja palvelun sujuvuuden. Olemme energistä ja ammattitaitoista joukkoa, jonka intohimona on työskennellä laadukkaiden ammattityökalujen parissa.

Teemme mielenkiintoista ja merkityksellistä työtä. Huolehdimme vastuullisesti laadukkaiden työkalujen parissa työskentelevien ammattilaisten työkalutarpeista puu-, maalaus- ja rakennusalalla. Tavoitteenamme on helpottaa monien ammattilaisten päivittäisiä työrutiineja sekä kasvattaa Festool-tuotemerkin tunnettuutta ja brändiarvoa kotimaisilla markkinoilla. Vastuullamme on tuotteidemme laatu, käyttäjäystävällisyys, palvelutaso sekä laadukas ja sujuva työskentely.
Puhallamme kaikki yhteen hiileen ja tuemme jokaisen yksilön ammatillista kehitystä. Tarjoamme henkilöstöllemme kehittymisen ja kouluttautumisen
mahdollisuuksia sekä huolehdimme työhyvinvoinnista ja työssä jaksamisesta mm. erilaisten henkilöstöetujen avulla.


Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä vapaita työpaikkoja. Olemme kuitenkin aina ilahtuneita saadessamme laadukkaita hakemuksia osaavilta tekijöiltä.
Voit lähettää meille hakemuksen osoitteella tooltechnic@tooltechnic.fi. Ilmoitathan viestissä, minkälaisista työtehtävistä olisit erityisen kiinnostunut.