Työkaluja puurakentamiseen ja kirvesmiehille

Työkaluja puurakentamiseen ja kirvesmiehille

Kirvesmiehet rakentavat pitkäikäisiä kattoja, puutaloja, portaita ja julkisivuja. Ne tehdään parhaiten Festool-ammattityökaluilla. Olipa kyse sitten sahauksesta, porauksesta, ruuvauksesta, höyläyksestä, lovien sahauksesta, roilojen leikkauksesta yms., Festool tarjoaa ihanteellisen ratkaisun lähes jokaiseen puurakennustehtävään. Kestävät, voimakkaat ja tehokkaat työkalut – tarvittaessa myös akkukäyttöisinä 18 V:n järjestelmällä. Ne kaikki vastaavat tehokkaasti päivittäisiin haasteisiin kattotöissä, kattosaneerauksessa, puutöissä, julkisivutöissä ja portaiden rakennustöissä.

Tuotteet

Räätälöity ammattilaisen tarpeisiin

Työkalujärjestelmämme puurakentamiseen

Perinteitä kunnioittaen, tulevaisuuteen suuntautuen

ja alusta alkaen aina järjestelmällä
Me kehitämme ja valmistamme työkaluja ammattilaisille. Tämä on ollut ohjenuoramme jo yrityksen perustamishetkestä lähtien. Meille on tärkeää laatu ja luotettavuus. Panostamme innovatiivisiin ideoihin. Niiden avulla pystyt tekemään puutöiden sahaus-, poraus- ja ruuvaustehtävät entistä tehokkaammin. Kaikki työt sujuvat mahdollisimman vaivattomasti. Esimerkiksi akku- ja verkkovirtakäyttöisten versioiden, ammattilaatuisten tarvikkeiden ja kätevien järjestelmäimureiden ansiosta. Kaikki tuotteet ovat yhteensopivia järjestelmän kanssa. Näin puurakennustyöt onnistuvat aina järjestelmää käyttäen.

Hyvälle yhteistyölle

Festool-järjestelmä kirvesmiehen töihin

Katon rakentaminen
Tehokas työskentely, räätälöity valmistus, osien valmistus etukäteen verstaalla, paikalleen sovitus työmaalla, hirsisalvokset, puuliitokset, tapinreijät, tarkka sahaaminen, tarkka jyrsiminen. Vahvat ja monipuoliset työkalut.

Vetokatkaisusahaan PRECISIO CS 70
Akkuruuvinvääntimeen DURADRIVE DWC 18-2500
Porakoneeseen QUADRILL DR 20
Poikittaisohjaimeen DOMINO XL DF 700

Puurakentaminen
Täydellinen käyttövalmius, akkulaitteilla työskentely, myös huonoissa valaistusolosuhteissa, ahtaat kohdat, ikkuna- ja oviliitännät, palkkiliitokset, puuosien kiinnitystyöt, 8 x 300 mm:n ruuvit. Kestävät ja luotettavat työkalut suurien ruuvimäärien kiinnitykseen.

Katon saneeraus
Mukana kuljettavat laitteet, pölytön työskentely, kattojen eristäminen, puukuitueristelevyt, ekologiset materiaalit, siisti työympäristö, kylmäsiltojen estäminen, tarkat sahaustyöt. Kevyet ja voimakkaat työkalut. Järjestelmäimurit kuuluvat laitteiden varustukseen.

Julkisivun rakentaminen
Luovat rakennustyöt, julkisivu on talon käyntikortti, alumiinikomposiitti-, melamiinihartsi- ja kuitusementtilevyt, muottilaudoitukset, sovitustyöt ikkunanpieliin, siististi työstetyt kulmaliitokset, ruuviliitokset, korkealaatuiset ja siistit työtulokset takaavat työkalut.

Portaiden rakentaminen
Innovatiivisuus, räätälöity valmistus, puuportaat, reisipuuportaat, kierreportaat, karkea sahaus, porraslautojen jyrsintä, porraspuolien kiinnitysreikien poraaminen, täydellinen pinnanlaatu, järjestelmään kuuluvat työkalut ja tarvikkeet.

  • Videot

    Tässä ovat kaikki puurakentamiseen ja kirvesmiehen töihin liittyvät videot. Toivotamme mukavia katseluhetkiä! Lisätietoja
  • Festool TV

    Frank näyttää, miten teet kaikki tehtävät optimaalisesti meidän työkaluillamme.  Lisätietoja

Ladattavat esitteet

Uutiskirje

Rekisteröidy uutiskirjeen tilaajaksi,   niin pysyt ajan tasalla.
Tilaa uutiskirje!

Festool SERVICE

Suorituskykyä ilman kompromisseja.
Suora, kätevä ja kattava huoltopalvelu omalle työkalullesi. Erinomaisten työkalujen lisäksi tarjoamme myös huippulaadukkaita huoltopalveluita. Teemme kaikkemme sen eteen, että olet aina tyytyväinen Festooliin. Erinomainen asiakastyytyväisyys on ensisijainen päämäärämme.
Lisätietoja