Tyypillistä Festoolia

30 vuotta vanha työkalu on edelleen käytössä tänään, eikä vahingossa.
Festool-tuotteet ovat aina olleet korkean laadun lähetteliäitä. Se on tyypillistä Festoolia.

  Korkeisiin vaatimuksiin

  Pyrimme aina yhä parempaan

  Kun teet jotain,  kannattaa se tehdä täydellisesti ja korkealaatuisesti.
  Se on tyypillistä Festool.
  Investoimalla Festool-työkaluihin autamme sinua säästämään aikaa ja materiaaleja ja saavuttamaan parempia työtuloksia lyhyemmässä työajassa. Ja emme puhu nyt vuosista, vaan tuloksista, jotka ovat nähtävissä jo muutamassa viikossa.

  Menestystarinamme

  Perheyritys

  Perinteet velvoittavat. Perhe yhdistää.

  Perinteisenä perheyrityksenä noudatamme yrityskulttuuria, jonka tärkeimpiä peruspilareita ovat yrityksemme vahvat paikalliset juuret, pyrkimys aina parhaaseen laatuun, pitkän aikavälin menestys, työntekijöidemme arvostaminen ja yrityksemme "me-henki".
  Jokainen yrityksemme 2700 Festool-työntekijästä on osa suurta Festool-perhettä.

  Kuvassa vasemmalla: Barbara Austel, yrityksen osakas ja Berta Stollin ja yrityksen perustajan Gottlieb Stollin lapsenlapsi.

  Festool-perheyritys

  Käyttäjälähtöisyys

  Ymmärrämme ammattilaisten suorittamaa työtä - yksityiskohtia myöten.

  Kehitämme koneita räätälöitynä suoraan käsiinne. Koneet ovat ergonomisesti muotoiltuja, kevyitä, helppokäyttöisiä, tehokkaita, erittäin kestäviä ja ennen kaikkea luotettavia. Työ luistaa käytännöllisesti, helposti, nopeasti - ja se kannattaa.

  Neuvontapalvelu

  Erikoistuminen

  Työkalut vaativaan käyttöön

  Olemme puurakennus-, puusepän-, maalaus- ja remonttitöiden sekä maalattavien pintojen pohjustustöiden ja viimeistelyn asiantuntija. Tunnemme nämä alat kuin omat taskumme. Tätä vastaavasti olemme räätälöineet työkalumme, tarvikkeemme ja palvelumme täyttämään optimaalisesti näiden alojen ammattilaisten asettamat korkeat vaatimukset.

  Työkalujemme käyttökohteet

  Festool SERVICE

  Suorituskykyä ilman kompromisseja.
  Suora, kätevä ja kattava huoltopalvelu omalle työkalullesi. Erinomaisten työkalujen lisäksi tarjoamme myös huippulaadukkaita huoltopalveluita. Teemme kaikkemme sen eteen, että olet aina tyytyväinen Festooliin. Erinomainen asiakastyytyväisyys on ensisijainen päämäärämme.
  Lisätietoja

  Vastuuntuntoisuus

  Vastuumme ympäristöstä

  Ympäristönsuojelu ja ympäristöstä huolehtiminen on keskeinen osa arvojamme.

  Ympäristövisiomme
  • Yrityshistoria

   Olemme ylpeitä 90 vuoden yrityshistoriastamme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti kohti maailmanlaajuista tulevaisuutta. Yrityshistoriaan
  • Käyttökohteet

   Käyttökohteet

   Olemme puurakennus-, puusepän-, maalaus- ja remonttitöiden sekä maalattavien pintojen pohjustustöiden ja viimeistelyn asiantuntija.  Tutustu käyttökohteisiin
  • Festool Groupin avoimet työpaikat

   Uramahdollisuudet

   Olemme energistä ja ammattitaitoista joukkoa, jonka intohimona on työskennellä laadukkaiden ammattityökalujen parissa. Lisätietoja